este vorba despre o casa cu 3000 m de teren. parintii mei au cumparat casa si 800 m in jurul ei in urma cu 10 ani printr-o chitanta de mana acum s-a hotarat sa cumpere restul terenului si sa faca actele pe tot. am inceput sa facem cadastru dar ei nu au decat certificat de mostenitor incheiat in baza legii 18/91 anexa 3, si titlul de proprietate nu a venit. la noi in comuna nu are mai nimeni titlul de proprietate. va rog spune-ti-mi si mie ce sa fac sa rezolv problema. vreau sa mai spun ca proprietarii vor sa ia banii si pe restul terenului in max.2 luni. cum pot face sa am actele in regula
dar ei nu au facut nimic acum eu fac totul pentru ca am facut greseala sa platim casa pe o chitanta de mana. ei imi spun ca daca ne trebui acte sa le facem........
Solicitati instantei sa dea o hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cump. pe baza chitantei de mana. Apoi intabulati pe baza hotararii def. si irevoc.
Buna ziua
popescu 07
este vorba despre o casa cu 3000 m de teren. parintii mei au cumparat casa si 800 m in jurul ei in urma cu 10 ani printr-o chitanta de mana acum s-a hotarat sa ... (vezi toată discuția)
Va rog
popescu 07
am cumpart o parte dintr-un teren si o casa cu chitanta de mana. acum vrem sa cumparam restul terenului. ce act notarial se poate face acum? actul de vanzare ... (vezi toată discuția)