avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

este vorba despre o casa cu 3000 m de teren. parintii mei au cumparat casa si 800 m in jurul ei in urma cu 10 ani printr-o chitanta de mana acum s-a hotarat sa cumpere restul terenului si sa faca actele pe tot. am inceput sa facem cadastru dar ei nu au decat certificat de mostenitor incheiat in baza legii 18/91 anexa 3, si titlul de proprietate nu a venit. la noi in comuna nu are mai nimeni titlul de proprietate. va rog spune-ti-mi si mie ce sa fac sa rezolv problema. vreau sa mai spun ca proprietarii vor sa ia banii si pe restul terenului in max.2 luni. cum pot face sa am actele in regula. as vrea sa stiu daca exista o varianta sa facem actele de vanzare cumparare fara titlul de proprietate.
Puteti incheia un antecontract de vanzare cumparare. In contract va trebui sa precizati ca vanzarea se va perfecta in momentul in care vanzatorii vor obtine titlu de proprietate, vor intabula terenul, etc.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua popescu 07 popescu 07 este vorba despre o casa cu 3000 m de teren. parintii mei au cumparat casa si 800 m in jurul ei in urma cu 10 ani printr-o chitanta de mana acum s-a hotarat sa ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare johnny82drs johnny82drs o intrebare din nou nu stiu cum sa explik mai exact dar incerc tot posibilul . tatal meu a cumparat o casa in anul 1987 cu chitanta de mana vanzatorul avea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Chelba Elena Chelba Elena va rog daca se poate sa ma invete si pe mine cineva ce pot face in urmatoarea situatie: este vorba despre o casa si 3000 m in jurul ei. din aceasta proprietate ... (vezi toată discuția)