avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale este permis?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

este permis?

Este permis sa cumpar diverse marfuri din Carrefour, Real si alte magazine de acest gen si sa revand in micul meu magazin? Am intrebat mai multi contabili si unii au spus da si altii nu. Daca nu este voie care este legea care interzice acest lucru?
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
ema19, utilizator
Cel mai recent răspuns: ELENUTA CIOBANU , Consultant fiscal 20:13, 17 Noiembrie 2018
Din cate stiu eu, atata timp cat aveti acte de provenienta ( facturi ), puteti face acest lucru.
avocat Cristina Popescu
Puteti sa revindeti fara probleme, atat timp cat operatiunile de cumparare si vanzare sunt reflectate in contabilitate si platiti taxele legale aferente.
Va multumesc ptr. raspunsuri. Cumpar pe factura , vand pe factura platesc toatee taxele aferente. Nu inteleg de ce contabilul firmei sustine ca nu este voie sa cumpar de la genul de magazine enumerate mai sus , de aceea am intrebat si alti contabili si raspunsurile au fost diferite.
Multumesc inca o data pentru raspunsurile dvs.
Este permis. Cumparati cu factura si vindeti cu factura. Este legal.
Cred ca este momentul sa va reconsiderati pozitia fata de contabilul dvs. ! Acum!

Alte discuții în legătură

Revanzarea produselor belacsaba belacsaba Buna ziua mi-am deschis un magazin mixt.intrebarea este pot sa cumper produse din hypermarketuri pentru revanzare sau numai din [EDITAT] magazine de tip ... (vezi toată discuția)
Chitanta vs bon fiscal ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca mai nou o societate este obligata sa emita bon fiscal catre o alta societate....? Eu nu stiu de asa ceva, poate stie ... (vezi toată discuția)
Vanzarea en detail gabitabac gabitabac Marfa care o cumpar in baza facturii fiscale insotita de bon fiscal de la un comerciant en detail am voie sa o revand, care este baza legala, ar trebuie sa am ... (vezi toată discuția)