avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua
am si eu o intrebare.
un furnizor va incepe executarea silita impotriva mea. daca eu il chem in instanta,judecata,obiectul fiind o suma de bani facurata gresit si pe care el vrea sa o achit, mai ma poate executa silit pana nu se incheie procesul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:08, 28 August 2010
Poate instanta chiar retine ca suma este facturata gresit si nu-i datorati minic, sau mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie de inlesnire la plata a datoriilor sisoxy sisoxy Buna ziua, Am si eu urmatoare problema: unul dintre furnizorii asociatiei de proprietari, la care avem datorii de la fostul administrator impotriva caruia ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere cirstoceaelena cirstoceaelena buna seara in anul 2012 mama mea ne platind intretinerea a fost data in judecata de catre asociatia de proprietari a blocului in care dansa locuieste pt ... (vezi toată discuția)
Executare silita- neplata ab telefonie nicoletutza nicoletutza buna ziua,am si eu o intrebare,am fost data in judecata de o companie de recuperari pentru o datorie la o companie de telefonie,termenul de judecata e pe 27 ... (vezi toată discuția)