O situatie neprevazuta: mama naste in luna august isi face dosarul pentru concediul de crestere si ingrijire copil iar in luna septembrie pleaca in strainatate-in vizita- la tatal copilului . Atat indemnizatia si alocatia urmau sa intre in cont la banca . In prina luna (octombrie) alocatia si indemnizatia au venit cu mandat postal . cand am intrebat la fortele de munca de ce alocatia si indemnizatia au venit prin posta si am spus ca nu are cine le ridica deoarece mama nu a lasat procura stiind ca vor intra in cont si am explicat ca mama este plecata din tara mi s-a spus sec ca, conform ordonantei 148 mama poate pierde indemnizatia deoarece nu locuieste in tara.Intrebarea mea este daca mama fiind plecata din tara in vizita in ce circumstante poate pierde indemnizatia si care ar fi solutia pt a beneficia in continuare avand in vedere ca se intoarce in tara in cateva luni ?
NU ai spus daca ai ridicat in final indemnizatia;Aceasta se poate primi in final si retroactiv; dar nu lucreaza cu orice banca!!!asa ca daca ti-ar da buletinul ei ai putea sa le ,,convingi'' pe fetele de la posta sa incasezi tu, iar cand vine mama in tara rezolvati problema.
Alocatie copil
raluk79
Buna ziua,
Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)