Buna ziua,
In septembrie sunt chemata pentru divort comun acord. E prima infatisare.Daca ambii suntem de acord va mai fi o alta infatisare? Vreau sa stiu daca ne mai putem razgandi dupa aceasta data-29 septembrie- cand este prima infatisare.Am la banca 3500 ron fara sa stie sotul. La partaj se pot descoperi acesti bani la banca?Se fac verificari la banci?
Va multumesc
O zi buna
da vom face si partaj , dupa divort, avem apartament cumparat prin credit ipotecar.Divortul se termina pe 29 septembrie daca suntem ambii de acord, nu? Nu avem copii
daca nu aveti copii va divortati la prima infatisare.
puteti sa scoateti banii inainte de divort, ca sa nu se considere la partaj ca sunt bani din timpul casatoriei.
multumesc pentru raspunsuri, sa inteleg ca se fac verificari, noi vrem sa facem partajul la notariat, noi avem credit ipotecar, vrem sa facem imprumut sa achitam tot creditul , sa vindem apartamentul, si cu banii de pe apartament sa achitam ce am imprumutat pentru a putea vinde apartamentul.Mai trebuie deschis la judecatorie partaj daca noi vrem sa facem la notariat impartirea bunurilor????In cazul in care facem doar la notariat mai este nevoie sa scot banii de la banca? Se mai verifica in acest caz?????
Va multumesc
Sfaturi-divort
iade
Buna ziua tuturor,
Va cer un sfat pentru a evita neplacerile, pe scurt: sunt in prag de divort, vrem ca totul sa se termine cat mai repede si fara prea mare ... (vezi toată discuția)