avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolarea numai a apartamentului meu pe exterior
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolarea numai a apartamentului meu pe exterior

Buna, vad pe unele blocuri izolate pe din afara ,cu cartoane gipsate,vopsite numai cate un apartament , se poate ? de unde trebuie sa primesti aprobare ? multumesc
Cel mai recent răspuns: cavallis , utilizator 19:20, 31 August 2010
Mai bine ii puneti pe amandoi sa-si vopseasca peretele intr-o culoare apropiata de a blocului...si amandoi aceeasi culoare.
Degeaba fac cerere la dv. daca nu au aprobare de la primarie.
-macar asociatia sa fie acoperita de cerere respectiva, daca ei nu siau luat si de la primarie...ar fi problema / responsabilitatea lor.
-multumesc de sfat.
Oricum ar fi si orice s-ar fi gresit inainte, lucrurile trebuie facute ca lumea, nu numai pentru "acoperire", stiti(?!) :)
-am stat azi de vb cu vecinu...si mia siz ca nu stia cai trebuie aprobarile de mai sus. a zis ca o sa faca demersurile necesare sa intre in legalitate/normalitate.
-eu am plecat 3-4zile pana la bunica, vecinu a si placat apartamentul pana mam intors...cum "te intorci" se intampla ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie exterioara bloc - vecinii se opun traianc traianc Pe scara noastra(10ap.propr.pers/4 etaje) 6 fam.si-au executat termoizolatie exter. pe cheltuiala proprie.Restul (4 fam) ne-am gasit o alta firma,cu manopera ... (vezi toată discuția)
Obligatii? ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Pentru niste familii cu venituri financiare mici, la intrebarea ce o pun in numele lor,rog un raspuns.La lucrarile de reabilitare termica si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de aprobari de la cineva daca vreau sa imi izolez apartamentul? claudiabranoiu claudiabranoiu Buna seara, am si eu o intrebare, daca vreau sa imi izolez apartamentul pe cheltuiala proprie trebuie sa am aprobari de la vecini sau din alte parti? Stau ... (vezi toată discuția)