avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision de gestiune in programul '' Prma casa\"
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision de gestiune in programul '' Prma casa"

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca e posibil la un credit imobiliar " Prima casa" sa se renunte la comisionul de gestiune catrae Fond(FNGCIMM) de 0,37% pe an , calculat la soldul creditului. Exista vreo asemanare intre comisioanele ascunse de banci la care acum se renunta si acesta? Se poate ca acest comision de 0,37% sa se mareasca la cca 0.5% fara sa fiu instiintata in prealabil?

Va multumesc,
Mara

Alte discuții în legătură

Prima casa-comision de gestiune datorat fngcimm doinița doinița Am cumpărat un imobil prin programul prima casă.Conform HG 717/2009 Anexa 2, art. 2, lit. b, alin. 2, finanțatorul are obligația de a plăti ... (vezi toată discuția)
Comision lunar de gestionare credit prima casa djv0da djv0da Buna ziua, Am un credit Prima Casa la, obtinut in 26.11.2009. Stiu ca OUG 50/2010 a intrat in vigoare dupa aceasta data si v-as ruga sa imi spuneti daca mai ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel si de cateva luni ma confrunt cu o problema. Pentru a ajunge la intrebare va rog sa-mi permiteti sa expun situatia de fapt. ... (vezi toată discuția)