avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RECLAMATIE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RECLAMATIE

buna ziua,
sunt angajata unei societati comerciale pe care am reprezentat-o prin imputernicire notariala dar din decembrie 2009 sunt in concediu de maternitate si acuma m-am trezit cu o plangere penala efectuata de catre Finantele Publice pentru neplata unor taxe acumulate anul acesta cand eu nu mai lucram;
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac, deoarece acestia mi-au mai creat acest gen de probleme acu 2 ani cu toate ca eu nu fac altceva decat sa execut ordinele asociatiile si am mai multe dovezi ca atat eu cat si firma suntem persoane vizate ;
In acest sens vreau sa fac la randul meu reclamatie atat institutiei cat si conducerii in special si va rog sa ma ajutati in intocmirea ei daca aveti cateva sfaturi sau situatii similare anterioare si unde trebuie sa depun reclamatiile ;
Exista vreu organ superior Finantelor Publice sau un organ care protejeaza persoanele juridice ?

VA ROG SA IMI MAI SPUNETI DACA SITUATIA FINANCIARA A FIRMELOR ESTE PUBLICA UNDEVA PE ORASE SAU DACA POT SA O SOLICIT ? MA INTERESEAZA FIRMELE DATORNICE LA STAT DINTR_O REGIUNE SI EXECUTARIILE SILITE EFECTUATE ? IMOBILELE SAU IMOBILIARELE SCOASE LA VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA DE CATRE FINANTELE PUBLICE /
Va multumesc anticipat
Lidia
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:13, 29 August 2010
Copie dupa situatia financiara puteti sa obtineti de la registrul comertului contra cost( daca a fost depusa), in temeiul art. 4 din Legea nr.26/1990 a registrului comertului republicata: (1) Registrul comertului este public.
(2) Oficiul registrului comertului este obligat sa elibereze, pe cheltuiala persoanei care a facut cererea, copii certificate de pe inregistrarile efectuate in registru si de pe actele prezentate, precum si certificatele constatatoare ca un anumit act sau fapt este sau nu este inregistrat.
(3) Actele prevazute la alin. (2) pot fi cerute si eliberate si prin corespondenta.
Informatii despre imobilele scoase la licitatie de catre DGFP se pot solicita de la Serviciul de Executari Silite din subordinea acestei entitati - direct sau in scris, acestia avand obligatia legala sa va dea un raspuns in 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere la licitatie abuziva? CrisPop CrisPop Buna seara ! Firma pe care am mostenit-o mai are un asociat si are sub patrimoniu o hala industriala. Momentan hala este sub sechestru asigurator(avem ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala pfa CONSTANTIN LUCRETIA CONSTANTIN LUCRETIA sunt o persoana cu domiciliul in Bucuresti in 2007 m-am inregistrat fiscal la ANAF -Giurgiu ca PFA .Denumirea pe care am dat-o a fost :constantin lucretia ... (vezi toată discuția)
Lichidare radiere firma Ramona24 Ramona24 Buna ziua! O firma suspendata 3 ani pana la 01.01.2013 cu derogare de la finante ...... Se doreste radierea ei. De la registrul comertului s-a spus ca ... (vezi toată discuția)