avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... certificat de atestare fiscala PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

certificat de atestare fiscala PFA

sunt o persoana cu domiciliul in Bucuresti
in 2007 m-am inregistrat fiscal la ANAF -Giurgiu ca PFA .Denumirea pe care am dat-o a fost :constantin lucretia -consultanta in ctii(primind CIF)
in 2009 legea m-a obligat sa ma inregistrez ca PFA si la registrul comertului .
La ORC m-am inregistrat tot in mun Giurgiu ( am primit CUI si nr inregistrare in registrul comertului cu F../.../..., iar firma se numeste Constantin I Lucretia PFA
Desi sunt inregistrata fiscal in Giurgiu , impozitul pe venit (si sanatate ,somaj.asig sociale ) le platesc la Bucuresti - respectiv DGFP sector 3.
Intrebarea mea este : de unde trebuie sa scot certificat de atestare fiscala pentru
paticipare la licitatii ? - de la bucuresti sau giurgiu ?
(mi s-a eliberat de la DGFPGiurgiu unul ,ca persoana juridica , dar mi s-a comunicat de catre comisia de licitatie ca nu este bun !!! si ca trebuie sa aduc ca persoana fizica de la giurgiu ! dar DGFP Giurgiu spune sa ma duc la bucuresti , pentru ca ei nu cunosc in situatia mea daca impozitele si taxele care bugetul consolidat sunt achitate
Cel mai recent răspuns: CONSTANTIN LUCRETIA , utilizator 21:22, 27 Noiembrie 2010
Impozitul pe venit trebuia sa se plateasca in judetul Giurgiu.
Prezentati si dvs. certificate de atestare fiscala ca PFA de la Giurgiu si Bucuresti.

In Bucuresti la sect.3 unde ati platit taxele faceti o cerere si obtineti certificatul de atestare fiscala.
multumesc !!!!
de la DGFP Bucuresti mi-au spuus catrebuie luat de la sectorul 3!!!
oricum multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaþia de traducãtor ºi interpret - radiere cif, încetare activitate pfa Irene28 Irene28 Buna ziua, Va supun atentiei cu rugamintea de a ma consilia si indruma pentru a face ceea ce este potrivit, urmatorul subiect privind Autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Mentinere nr cif dupa inregistrarea la orc noryx01 noryx01 Situatie deosebita: Functionez ca PFA din 2006 pe baza inregistrarii la MF care a eliberat un CIF, pentru o profesie liberala:evaluator. Acum, pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Mandatare pentru inchidere pfa Mihai223 Mihai223 Am un PFA infiintat acum ceva vreme si pe care urmeaza sa mi-l radieze o avocata care s-a ocupat si de infiintare. Din cate stiu, dupa inchidere, eu va trebui ... (vezi toată discuția)