avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme LOCATARI vs FIRMA (coafor)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme LOCATARI vs FIRMA (coafor)

Buna ziua.
As dori sa ma ajutati, daca puteti sa imi spuneti o lege prin care o COAFURA de la mine din bloc poate fi obligata sa contribuie si ea financiar la montarea de INTERFON pe scara, doeoarece aceasta COAFURA are intrare in sediu prin interiorul blocului si refuza sa contribuie financiar.
Sau , exista cumva o LEGE care ii obliga sa isi faca iesire din exteriorul blocului ?

V-as ruga daca se poate , sa imi trimteti sau sa imi spuneti care este legea care obliga firmele de la parteerele blocurilor sa isi faca intrari din afara scarii locatarilor.

Va multunesc anticipat
:(
Cel mai recent răspuns: Klaexx , utilizator 14:07, 27 Octombrie 2007
Scari in afara blocurilor nu se mai fac de la 01.01.2007, deci nu va primi autorizatie, e considertata locatar deci va trebui sa plateasca exact ca si ceilalti pt interfon.Sunt presedinte de bloc, iar daca nu plateste nu-i dati card,cod de intrare si terminal sa nu-i puna firma care face instalarea.Tre sa-i dati o chei si atunci sa vezi cum plateste.............am avut un caz similar la mine la Timisoara
Multumesc Marius 70 pt raspuns , dar daca nu vrea nici asa, atunci putem sa ii blocam accesul in bloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu interfon, vicpalag vicpalag Buna ziua! Avem o problema la un bloc cu 20 de apartamente, in legatura cu montarea interfonului de la intrare in bloc. Din toti locatarii(20 ap.), 19 au ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa montez interfon in apartament? g.neacsa g.neacsa asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc. deoarece nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari-plata reparatii si drepturi om de serviciu Ruxandra15 Ruxandra15 As avea doua intrebari: 1.Cine plateste reparatiile intr-o Asociatie de proprietari,formata din 4 blocuri? Plateste o singura scara care beneficiaza de ... (vezi toată discuția)