Buna ziua in luna Iunie am suferit un accident rutier, eu motociclist si cu o domnisoara care se afla la volanul unui autoturims care acuma am vazut ca la detinator este o firma care pe site la ministerul Justitiei la oficiul national al registrului comertului la acea firma scrie urmatoarele: Stare firma :- radiata : art.31 din L359/2004 , Data ultimei inregistrari la RC : 29.01.2007 . Intrebarea mea este : Mai are voie acea masina sa circule avand in vedere ca firma este radiata, sau este posibil ca acea masina sa circule avand in vedere ca pe talon este acea firma ca detinator??????????
Daca acel autoturism avea asigurare RCA eu zic sa nu va faceti probleme. Asigurarea este valabila chiar daca societatea respectiva a fost radiata. Asiguratorul este obligat sa acorde despagubiri. Conform unei decizii a CSA, asiguratorul raspunde pentru greselile, erorile prepusilor sau mandatarilor, avand (eventual) posibilitatea de regres.
Asigurare rca
magicd
Acum 2 ani conduceam autoturismul unui prieten si din cauza poleiului am scapat controlul si am deteriorat un stalp de electricitate. Eram singur in masina si ... (vezi toată discuția)