da...bineinteles ca o puteti recupera, important este cand ati platit-o...inainte sau dupa iulie 2008? ptr ca, daca este inainte de 07.2008 este taxa de prima inmatriculare, iar daca este dupa 07.2008, este TAXA DE POLUARE, taxa pe care eu am recuperat-o acum, in august 2010, de fapt curtea de apel le-a respins recursul Finantelor...daca imi raspundeti la aceasta intrebare, va pot ajuta...!
salut...cum unde? in majoritatea oraselor...eu sunt din focsani, acum cateva zile am castigat taxa de poluare, la ultima instanta, curtea de apel galati.....abia acum ai aflat ca se poate recupera taxa sau de ce ma intrebi?
Pentru ca am si eu de inmatriculat un Peugeot 206 din 2001 (primit cadou), pentru care STATUL ROMAN vrea sa ma talhareasca de vreo 1600 de euro. desi nu a ridicat nici macar un deget pentru acest autoturism. E mai mult decat valoarea ei pe piata. Mi se pare aberant, cu atat mai mult cu cat: o masina nu polueaza pentru simplu fapt ca exista, ci doar atunci cand circula.
Am intrebat care este practica in jud.Bacau si nu mi-a raspuns nimeni. Ti-as fi recunoscator pentru cateva indicatii pentru >inscrierea fara plata taxei de poluare <
Iti multumesc si sa auzim numai de bine.
Restituire taxa
alexandra15
buna ziua in anul 2010 am inmatriculat in romania un peugeot 206 cc , 1600 cm si am platot taxa de poluare 3160 ron.
daca dau statul in judecatata imi pot ... (vezi toată discuția)