avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract asigurat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract asigurat

Buna ziua! Sotul meu are o societate comerciala si a incheiat un contract de asigurat, unde trebuie sa plateasca 31,3% din suma asigurata. Ce declaratii trebuiesc depuse pentru el?
Cel mai recent răspuns: GINGHINA MARIA , Contabil 09:25, 30 August 2010
Raspunsuri la toate intrebarile d-voastra le puteti afla de la institutia cu care a incheiat acel contarct de asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziție imobil de la o societate în executare silită. are șanse cererea de anulare a întabulării făcută de lichidator? enroliv enroliv Buna ziua, Am cumparat de la o societate comerciala, cu asociati sot si sotie, in parti egale un imobil. Cei doi soti erau in procedura de divort, In urma ... (vezi toată discuția)
Vechime munca ContSters211210 ContSters211210 nu lucrez din 2009 si vreau sa imi mearga vechimea, cat trebuie sa platesc pe luna si unde pt a merge vechimea? se poate plati si din urma ? (vezi toată discuția)
Trecere de la intreprindere familiala la srl? Lavy.P Lavy.P Buna ziua, M-ar putea ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea :se poate modifica o intreprindere familiala intr-un SRL si daca da ce anume ar trebui ... (vezi toată discuția)