avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prelungirea valabilitatii unui contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prelungirea valabilitatii unui contract

buna, ma numesc geanina si am o nelamurire: daca am incheiat un contract acum 4 ani pt o perioada de 1 an cu posibilitatea prelungirii valabilitatii lui prin act aditional, de cite ori il pot prelungi prin act aditional? exista un anumit nr. de ani in care se pot incheia acte aditionale privind prelungirea valabilitatii unui contract? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters165202 , utilizator 10:54, 30 August 2010
Puteti sa prelungiti contractul prin cate acte aditionale doriti. Daca e pentru sediul unei societati comerciale sa nu uitati sa anuntati si registrul comertului, in caz contrar o sa va apara sediul expirat si orice persoana interesata va putea solicita dizolvarea societatii in conf. cu art 237 alin. 1 lit. c din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
poate fi prelungit de cate ori doresc partile contractante.
avocat Cristina Popescu
Multumesc mult!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere dovada prelungire sediu Magda Xenofont Magda Xenofont Imi poate spune cineva care este actul normativ care sa precizeze termenul in care se depune dovada de prelungire a sediului unei societati comerciale? Va ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social srl utc utc Buna seara, Am inchiriat unei persoane juridice un imobil pentru sediu social. Ulterior am incheiat un act aditional la contractul de inchiriere prin care il ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata eusiatat eusiatat Este necesara prelungirea sediului social in coditiile in care el expira in perioada in care firma este suspendata? Registrul Comertului, in conditiile noii ... (vezi toată discuția)