avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale RADIERE SEDIU SOCIAL SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

RADIERE SEDIU SOCIAL SRL

Buna seara,
Am inchiriat unei persoane juridice un imobil pentru sediu social. Ulterior am incheiat un act aditional la contractul de inchiriere prin care il incetam. Persoana juridica nu afacut demersuri la registrul comertului. Ce este de facut pentru aradia sediul social al acestei societati.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:45, 24 Februarie 2011
O singura cale exista si anume instanta. Asta deoarece la solicitarea Dvs. registrul comertului nu va face nici un pas.
Notificati societatea sa-si schimbe sediul social printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Daca nu fac acest demers initiati o actiune in dizolvarea societatii in conformitate cu art 237 alin. 1 lit. c din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare illuce16 illuce16 in anul 2003 printr-un contract de inchiriere,am inchiriat imobilul la o firma pe o perioada nedeterminat ,ca si sediu social,apoi firma respectiva si-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia sediul unei societati comerciale dupa expirarea ctr.de inchiriere si plecarea chiriasului? Grosu Elena Oana Grosu Elena Oana Buna ziua, In mai 2010 a expirat contractul de inchiriere intre S.C..... si persoana particulara, chiriasul a plecat dar nu a mutat si sediul societatii. Am ... (vezi toată discuția)
Intrebare? Canon01 Canon01 Ce se intampla daca imi expira contractul de inchiriere pe sediul social Ce risc si ce act normativ prevede asta? (vezi toată discuția)