In mai 2010 a expirat contractul de inchiriere intre S.C..... si persoana particulara, chiriasul a plecat dar nu a mutat si sediul societatii. Am insistat asupra acestui lucru dar nu l-am putut constrange, motivele nu le stiu ( am informatii doar ca are datorii la stat, probabil taxe neplatite) pentru care nu a facut acest transfer desi are un nou spatiu inchiriat in alta parte.
Mereu ma amana cu raspunsul (inclusiv dovada scrisa) si imi cerea timp sa-i las.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista vre-o modalitate ca persoana particulara sa fac demersuri pt a anula sediul societatii la Registrul Comertului, de la o adresa unde nu mai exista ctr.de inchiriere cu respectiva societate.
Il notificati sa-si schimbe sediul, iar daca nu doreste puteti cere dizolvarea societatii in baza art. 237 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
Radiere sediu social srl
utc
Buna seara,
Am inchiriat unei persoane juridice un imobil pentru sediu social. Ulterior am incheiat un act aditional la contractul de inchiriere prin care il ... (vezi toată discuția)