avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot radia sediul unei societati comerciale dupa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot radia sediul unei societati comerciale dupa expirarea ctr.de inchiriere si plecarea chiriasului?

Buna ziua,

In mai 2010 a expirat contractul de inchiriere intre S.C..... si persoana particulara, chiriasul a plecat dar nu a mutat si sediul societatii. Am insistat asupra acestui lucru dar nu l-am putut constrange, motivele nu le stiu ( am informatii doar ca are datorii la stat, probabil taxe neplatite) pentru care nu a facut acest transfer desi are un nou spatiu inchiriat in alta parte.
Mereu ma amana cu raspunsul (inclusiv dovada scrisa) si imi cerea timp sa-i las.

Va rog frumos sa-mi spuneti daca exista vre-o modalitate ca persoana particulara sa fac demersuri pt a anula sediul societatii la Registrul Comertului, de la o adresa unde nu mai exista ctr.de inchiriere cu respectiva societate.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:00, 23 Februarie 2011
Il notificati sa-si schimbe sediul, iar daca nu doreste puteti cere dizolvarea societatii in baza art. 237 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sediu social srl utc utc Buna seara, Am inchiriat unei persoane juridice un imobil pentru sediu social. Ulterior am incheiat un act aditional la contractul de inchiriere prin care il ... (vezi toată discuția)
Reziliere contr. de inchiriere/desfiintare pct de lucru hajnyci hajnyci Buna ziua, Am inchiriat un spatiu pentru o firma care si-a stabilit sediul principal la imobilul inchiriat. Chiriasul avea probleme cu clientii (nu au ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)