avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intrebare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intrebare

in anul 2003 printr-un contract de inchiriere,am inchiriat imobilul la o firma pe o perioada nedeterminat ,ca si sediu social,apoi firma respectiva si-a incetat activitatea de fapt,(adica nu se mai stie nimic de administrator),eu in tot acest timp primiesc corespondenta la imobilul meu,fie notificari de la fisc etc...si le returnez...Antrebarea este cum pot sa nu mai am de-aface cu firma aceasta care practic nu se ma stie nimic de ea.?,si care ar fi procedura?..va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MsiC , utilizator 19:39, 30 Ianuarie 2022
Solicitati instantei de judecata sa constate incetat contractul de inchiriere. Apoi inregistrati hotararea judecatoreasca, definitiva si irevocabila, la Registrul Comertului pentru radierea sediului social.
Daca nu dati de ei aveti posibilitatea sa solicitati instantei dizolvarea societatii in conformitate cu art. 237 alin.1 lit c din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale sau sa solicitati tot prin instanta radierea mentiunii privind inregistrarea sediului social in baza art. 25 din Legea nr. 26/1990 a registrului comertului. Pentru aceste demersuri aveti nevoie de bani, avocat si ....rabdare. Succes!
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara! În această situație sunt și eu,cum ati procedat si cat au fost taxele?

illuce16 a scris:

in anul 2003 printr-un contract de inchiriere,am inchiriat imobilul la o firma pe o perioada nedeterminat ,ca si sediu social,apoi firma respectiva si-a incetat activitatea de fapt,(adica nu se mai stie nimic de administrator),eu in tot acest timp primiesc corespondenta la imobilul meu,fie notificari de la fisc etc...si le returnez...Antrebarea este cum pot sa nu mai am de-aface cu firma aceasta care practic nu se ma stie nimic de ea.?,si care ar fi procedura?..va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sediu social srl utc utc Buna seara, Am inchiriat unei persoane juridice un imobil pentru sediu social. Ulterior am incheiat un act aditional la contractul de inchiriere prin care il ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)
Radiere societate comerciala cluj_06 cluj_06 Dorim radierea unei S. Com. Este posibila radierea de catre Registrul Comertului a unei Societati Comerciale daca nu a depus bilantul in 3 ani la rand, exista ... (vezi toată discuția)