avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pensie anticipata si p.f.a-contributii la bugetele de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pensie anticipata si p.f.a-contributii la bugetele de stat

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati sa ies din dilema: sunt beneficiar de pensie anticipata si imi continui activitatea ca p.f.a. Ce contributii trebuie sa platesc la bugetele de stat cumuland aceste doua coordonate?
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 10:40, 30 August 2010
Buna ziua,
Impozit pe venit si contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii pensionar peste limita Avadrian Avadrian Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o dilema: Pentru un pensionar peste limita de varsta, care lucreaza cu conventie civila, care sunt ... (vezi toată discuția)
Impozite/contributii obligatorii p.f.a rares1984 rares1984 Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari legate de obligatiile unui P.F.A: -dupa cat timp de la infiintare P.F.A trebuie sa depun la ANAF declaratia ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru pfa cu angajati IrinaMona IrinaMona Buna seara. Asi dori sa stiu ce imopizite trebuie sa plateasca o P.F.A. care are angajati? (vezi toată discuția)