avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta de pozitionare a gardului din curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta de pozitionare a gardului din curte

Buna ziua!

Locuiesc intr-o curte comuna. Doresc sa ma delimitez de vecin, prin constrirea unui gard in prelungirea casei, avand curtea in spatele casei. Mai exact, delimitarea celor doua proprietati, o reprezinta stresina casei mele.As dori sa va intreb unde anume trebuie sa-mi situez gardul,pe linia peretelui casei mele sau pe linia stresinei.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: danbontea , utilizator 14:40, 2 Septembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns,.....dar sincer tot nu sunt lamurit..........Eu intreb de distanta nu de inaltimea zidului,mai exact: sunt sau nu ogligat sa-i las vecinului 70cm din proprietatea mea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire hotar proprietate casa din 1958 flory_a42 flory_a42 Buna ziua.Care este considerata linie de hotar a proprietatii in cazul unei case construita in 1958 fara sa se mai faca gard in spatele peretelui la marginea ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate in spatele casei sce76 sce76 Buna seara.In urma cu un an, m-am mutat de la bloc la casa, fericita ca scap de problemele cu traiul in comun.Acum am dat de traiul ....cu veciniii=D>=D>Mai ... (vezi toată discuția)
Demilitarea proprietãþii nichiforov vasile nichiforov vasile Un cetăţean cumpără în urmă cu 38 de ani un teren cu o veche casă pe care o demolează şi construieşte o casă nouă În aceeaşi perioadă ... (vezi toată discuția)