avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investire cu formula executorie

Am castigat la recurs la Galati, unde a fost stramutat dosarul, prin hotarare irevocabila. Am legalizat sentinta.
Unde introduc cererea de investire cu formula executorie? Instanta de fond a fost Judecatoria Constanta. Atat eu cat si parata suntem din Constanta

Multumesc annticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: paul_anita , utilizator 19:19, 9 Septembrie 2010
la judecatoria constanta
La judecatoria Constanta, apoi urmatorul pas e sa mergeti la un executor judecatoresc sa o puna in executare.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Lacramioara Constantin, Practician in insolventa
lacramioara_25ani a scris:

La judecatoria Constanta, apoi urmatorul pas e sa mergeti la un executor judecatoresc sa o puna in executare.

Debitoarea este o firma. Ce trebuie sa fac daca nu vrea sa se supuna executarii. Obiectul executarii ar fi obligatia de a face!
puteti executa dvs si sa+i cereti costul..tot prin executare silita..
bissy_ralu a scris:

puteti executa dvs si sa+i cereti costul..tot prin executare silita..

Pai cum sa execut eu, cand firma respectiva este obligata sa-mi faca contract de vanzare cumparare (sa-mi vanda in contextul Legii 82/1992 si a DL 61/1992) pe un bun imobil pe care-l are in patrimoniu?
Eu stiu ca nu se va conforma hotararii prin care eu am obtinut castig de cauza decat prin executare silita. Dar daca primind somatia de la executor nu va vrea sa incheie acel contract de vanzare-cumparare, intrebarea este ce trebuie sa fac mai departe?
Multumesc anticipat pentru rasp[uns!

Alte discuții în legătură

Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)