avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investire cu formula executorie

Am castigat la recurs la Galati, unde a fost stramutat dosarul, prin hotarare irevocabila. Am legalizat sentinta.
Unde introduc cererea de investire cu formula executorie? Instanta de fond a fost Judecatoria Constanta. Atat eu cat si parata suntem din Constanta

Multumesc annticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: paul_anita , utilizator 19:19, 9 Septembrie 2010
Mergeti cu hotararea definitiva si irevocabila,investita cu formula executorie,la un executor judecatoresc. Acesta va va spune concret ce trebuie sa faceti. Veti plati un avans,care il veti recupera odata cu executarea silita, Restul va va indruma executorul. E simplu.
Tot asa v-a indrumat si bissy_ralu,dar nu ati inteles dvs.
Succes !
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
gigelas, utilizator
in acest caz cred ca va trebui sa va adresati instanţei cu o cerere in sensul ca instanta sa pronunte o hotarare care tine loc de contract de vanzare+cumparare...trebuia sa dati mai mutle informatii de la inceput...
bissy_ralu a scris:

in acest caz cred ca va trebui sa va adresati instanţei cu o cerere in sensul ca instanta sa pronunte o hotarare care tine loc de contract de vanzare+cumparare...trebuia sa dati mai mutle informatii de la inceput...

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)