avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat atestare fiscala cu datorii in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat atestare fiscala cu datorii in litigiu

buna ziua,in cazul in care o persoana vrea sa vanda un teren si are datorii la bugetul local,datorii pentru care este in proces cu primaria,ce acte trebuie sa prezinte la notar pentru vanzare-cumparare avand in vedere prevederile legii571/2003 art.259 art.6.a1,sau mai pe scurt daca se poate realiza tranzactia in conditiile mentionate.Multumesc mult,cu stima Stefan

Alte discuții în legătură

Certificat de atestare fiscala lylyan lylyan Buna ziua Am un imobil pe firma si doresc sa il vand. Am inteles ca nu mai trebuie sa prezint la notar certificatul de atestare fiscala de la finante numai ... (vezi toată discuția)
Probleme taxe si impozite: nedeclararea instrainarii proprietatii shabba shabba Buna ziua, Problema mea: Acum un an am vandut o casa in Timisoara, la care eram coproprietar cu mama mea. Casa era compusa din casa cu CF separat, si 2 ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare autovehicul persoana juridica catre persoana fizica RonertN RonertN Buna, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna ce fel de acte am nevoie ca pesoana juridica sa vand un autovehicul proprietatea firmei, catre o ... (vezi toată discuția)