avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... motive de amanare termen proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

motive de amanare termen proces

Buna ziua,
cu ce motiv as putea amana un termen la proces, mentionez ca sunt intr-o faza avansata (amana cauza pt ca partile sa ia cunostinta de continutul rapoartelor de expertiza si pt ca expertul topo sa intocmeasca variantele de lotizare finala).
Mentionez ca pana in prezent nu am amanat niciodata nici un termen. Pot invoca la acest stadiu angajare avocat aparator?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 11:19, 31 August 2010
Daca nu aveti avocat, sigur ca puteti solicita un termen in acest sens.
Cererea de amanare pentru angajare avocat se formuleaza la primul termen de judecata potrivit art 156 cod proc civ.In faza avansata a procesului puteti amana pe motive medicale.
e dreptul dvs legal sa cereti un termen de amanare a cauzei.
Bine, este dreptul meu legal sa cer un termen de amanare a cauzei, insa asa fara sa justific cu nimic, facand abstractie de un motiv medical? Adica pot trimite o cerere de amanare si mi se aproba, fara alte explicatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lotizare finala flori9 flori9 Solutie: amână cauza pentru ca părţile să ia cunoştinţă de conţinutul rapoartelor de expertiză şi pentru ca expertul topo să întocmească ... (vezi toată discuția)
Divort crimea crimea am primit acasa citatia cred de divort prin care sotul ma cheama in judecata in calitate de reclamat pentru fond ordonanta prezidentiala V a intreb ce ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces! spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am un proces in data 10.09.2010 la care nu pot ajunge din motive personale. Intrebarea mea este cum formulez aceasta cerere si unde trebuie depusa ... (vezi toată discuția)