Buna ziua,
cu ce motiv as putea amana un termen la proces, mentionez ca sunt intr-o faza avansata (amana cauza pt ca partile sa ia cunostinta de continutul rapoartelor de expertiza si pt ca expertul topo sa intocmeasca variantele de lotizare finala).
Mentionez ca pana in prezent nu am amanat niciodata nici un termen. Pot invoca la acest stadiu angajare avocat aparator?
Cererea de amanare pentru angajare avocat se formuleaza la primul termen de judecata potrivit art 156 cod proc civ.In faza avansata a procesului puteti amana pe motive medicale.
Bine, este dreptul meu legal sa cer un termen de amanare a cauzei, insa asa fara sa justific cu nimic, facand abstractie de un motiv medical? Adica pot trimite o cerere de amanare si mi se aproba, fara alte explicatii?
Lotizare finala
flori9
Solutie: amână cauza pentru ca părţile să ia cunoştinţă de conţinutul rapoartelor de expertiză şi pentru ca expertul topo să întocmească ... (vezi toată discuția)
Divort
crimea
am primit acasa citatia cred de divort prin care sotul ma cheama in judecata in calitate de reclamat pentru fond ordonanta prezidentiala V a intreb ce ... (vezi toată discuția)