avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girant

buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns si o baza legala in urmatorul caz: am un credit pentru care s-a instituit proprirea si acum mi a mai venit instintare de propire si pentru un credit la care am fost girant. care este procentul care se poate retine si care proprire are intaietate sau cum se v-a proceda in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 09:27, 1 Septembrie 2010
Poprirea pe salar nu poate fi mai mare de 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar , o sa ... Iuliantusa Iuliantusa Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar , o sa îmi primesc toți bani sau o sa îmi retina suma respectiva ? (vezi toată discuția)
Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Poprire salar giranti vendeta vendeta buna seara. un credit de la creditcoop, debitorul nu mai poate plati ratele; banca infiinteaza poprire pe salarul unui girant( in 2008- poprirea reprezinta cam ... (vezi toată discuția)