avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar , o sa ...

Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar , o sa îmi primesc toți bani sau o sa îmi retina suma respectiva ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:26, 19 Februarie 2025
Popririle sunt instituite ca sa retina bani, dv. aveti o poprire instituita... la ce va referiti cand intrebati asta? Imi scapa ceva cred.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Am poprire pe salar de la IFN , și astăzi mi-a zis fostul șef ca mâine sa merg după salar , dar dacă ii duc chitanțele cum am plătit suma pe care o am proprita pe salar și o zis ca dacă nu ii duc chitanțele nu îmi da bani se poate asta?
Doamna, v-as ajuta, dar nu inteleg ce sunt „chitantele cum am platit suma”. Ati terminat de achitat datoria?
Cat timp aveti poprire, angajtorul va retine o parte din venit, restul vi-l da dv.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
va retine.
Doamna , mi-am dat demisia mâine mi se termina preavizul , si eu încă am 1300 De lei proprie pe salar de IFN , va întreb dacă mâine îmi da toți bani sau îmi retine din salar pentru proprie

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar coplatitor sorri sorri Buna,as vrea sa stiu care este procedura corecta pentru proprirea pe salariul coplatitorului si modalitatea de instiintare si somatie.Decizia cu proprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu de la angajator prusa prusa Buna seara...am primit o instintare despre o poprire la angajator...auzisem acum ceva timp ca angajatorii nunmai pot pune popriri numai banjca, este adevarat ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf mirceadinescu mirceadinescu Salut, Am primit o executare silita de la ANAF (proprite conturile de la banca cu aceeasi suma!?) si din cate am inteles de la banca o sa mi se opreasca 1/3 ... (vezi toată discuția)