avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ANAF

Salut,
Am primit o executare silita de la ANAF (proprite conturile de la banca cu aceeasi suma!?) si din cate am inteles de la banca o sa mi se opreasca 1/3 din salariu in fiecare luna pana se restituie datoria la ANAF (nu locuiesc in acelasi oras in care am domiciliul si as considera mai mult solutia asta).
Intrebarea e, ce inseamna salariu pentru ei? Primesc venituri si pe CIM si pe PFA (uneori si din alte surse, gen familie).
Si daca ei imi spun ca restul de 2/3 din salar pot sa ii cer personal de la ghiseu, banii care nu fac parte din salariul propriu zis ce se intampla cu ei?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:42, 7 Aprilie 2015
banca blocheaza orice suma intra in cont, pana la acoperirea valorii din poprire.
Daca duce-ti dovada ca vi se opreste de la serviciu si adeverinta de la ANAF pentru ridicarea popririi de la banca poate aveti o sansa, daca nu trebuie sa fiti atenta la ce sume va sunt retrase si la ce sume vireaza angajatorul si sa faceti inchiderea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are in prezent contul bancar blocat de executori. In acel cont i se vireaza salariul . Mentionez ca executorilor li se vireza de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita angelica82 angelica82 Buna ziua, Am contractat un credit bancar in anul 2008.Din varii motive nu am mai putut achita ratele anul acesta.Am primit de la birou executor ... (vezi toată discuția)
Poprire cont salariu lawrik lawrik E legal sa se opreasca banii din salariu si de catre angajator si de catre banca,suma fiind mai mare de o treime din salariu? (vezi toată discuția)