avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salar coplatitor
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salar coplatitor

Buna,as vrea sa stiu care este procedura corecta pentru proprirea pe salariul coplatitorului si modalitatea de instiintare si somatie.Decizia cu proprire pe salar este din 4 iunie datata,ajunsa la adresa de domiciliu vechi in 27 iunie iar azi 13 iulie a ajuns in mana coplatitorului.Oprirea s-a facut in deja in 26 iunie prima data iar in 12 s-a blocat contul la banca integral.Mentionez ca proprirea pe salar s-a instaurat pe un credti de nevoi personale.Nu trebuia sa fie anuntat din timp coplatitorul?somatia nu trebuia inmanata personal coplatitorului pe baza de semnatura?ce se poate face in asemenea cazuri?unde merg acesti bani propriti ,nu s-a dat un desfasurator ceva...totusi traim intr-o tara,nu in jungla.
Cel mai recent răspuns: sorri , utilizator 22:51, 13 Iulie 2014
Poprirea se infiinteaza fara somatie, primiti instiintare apoi. Aveti termen de a contestatie daca aveti motive in termen de 15 zile de cand ati primit comunicarea de infiintare a popririi sau de cand ati aflat de ea.
Banii se duc in contul executorului apoi sunt distribuiti de acesta catre creditor.
creditul este luat de firma recuperatoare .si nu au primit un desfasurator sa se vada clar cat au platit si cat ramane de platit ,pentru ca in tot acest timp de s-au depus sume de bani, intradevar nu in fiecare luna dar la doua luni se depunea de 2 ori mai mult,iar din credit parca nu scade?unde pot sa cer acest desfasurator sa compar cu chitantele care suntNu am incredere in aceasta firma.Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instaurarea popririi pe contul de salariat Petrica Nicolae Petrica Nicolae Buna ziua, Numele meu este Nicolae Petrica . Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie ( prin lege ) instiintarea angajatorului,din partea ... (vezi toată discuția)
Executare silita coplatitor credit lucia horhoiu lucia horhoiu buna ziua ,am problema si anume :in perioada cand am fost casatorita(acum sunt divortata)sotul meu a contractat un credit la care am semnat ca si ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu michella73 michella73 Buna ziua, in 2008 am facut o refinantare in valoare de 22500 lei, in 2010 in urma taieri salariilor cu 25% am inceput sa nu mai pot achita ratele am facut ... (vezi toată discuția)