avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar , o sa ...

Buna , dacă mi-am dat demisia și am poprire pe salar , o sa îmi primesc toți bani sau o sa îmi retina suma respectiva ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:26, 19 Februarie 2025
ce nu intelegeti din "" va retine?"
va va retine din salariu cat scrie ca trebuie sa va retina si veti lua diferenta.
Pai asta am întrebat ca trebuie sa îmi retina , sau poate sa nu îmi retina cum mi-am dat demisia și sa îmi plătesc eu proprietar ,, creditul “
Și vi s-a răspuns, va retine ca e obligat sa o faca.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar coplatitor sorri sorri Buna,as vrea sa stiu care este procedura corecta pentru proprirea pe salariul coplatitorului si modalitatea de instiintare si somatie.Decizia cu proprire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu de la angajator prusa prusa Buna seara...am primit o instintare despre o poprire la angajator...auzisem acum ceva timp ca angajatorii nunmai pot pune popriri numai banjca, este adevarat ... (vezi toată discuția)
Executare silita anaf mirceadinescu mirceadinescu Salut, Am primit o executare silita de la ANAF (proprite conturile de la banca cu aceeasi suma!?) si din cate am inteles de la banca o sa mi se opreasca 1/3 ... (vezi toată discuția)