avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intregistrare contract de munca la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intregistrare contract de munca la ITM

Potrivit ultimelor modificari ala Codului Muncii am inteles ca contractele de munca se inregistreaza la ITM cu o zi inainte sa inceapa salariatul efectiv munca,DAR ...ducandu-ma la ITM am observat ca se inregistreaza si ulterior...Cum este legal?
Cel mai recent răspuns: Tania D , Consultant resurse umane 13:40, 31 August 2010
Inregistrarea in REVISAL a CIM se face cel tarziu in ultima zi lucratoare inainte de inceperea activitatii noului angajat, dar pentru primirea numarului de inregistrare de la ITM, contractul individual de munca se poate prezenta in termen de 20 de zile de la intocmirea lui.
Si eu procedez la fel: apoi dupa primirea numarului de inregistrare de la ITM, mai trimit o actualizare a Revisal-ului la ITM in care introduc noile date.
deci pana la urma obligatoriu este sa inregistrezi in revisal cu o zi inainte de ineceperea activitatii
exact trebuie sa inregistrati in revisal inainte cu o zi de inceperea activitatii si apoi la itm in tremen de 20 de zile calendaristice , ulterior inregistrati din nou in revisal data si nr de inregistrare si mai transmiteti odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Contract de munca roxii roxii am si eu o intrebare.contractul de munca se inregistreaza la itm in termen de 15 zile de la incheiere sau in aceiasi zi?multumesc (vezi toată discuția)