avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma plasare forta de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma plasare forta de munca

Buna ziua! Am si eu o intrebare..de fapt mai multe:">Puteti sa-mi spune-ti va rog daca este posibil sa-mi deschid o firma de plasare a fortei de munca in romania, insa in ce conditii: vreau ca formele de angajare sa fie facute in romania toate veniturile cuvenite sa le platesc aici, iar activitatea sa o desfasoare in italia.Exista anumite reglementari in acest sens?
Cel mai recent răspuns: stanceni , utilizator 19:59, 30 Octombrie 2007
Am uitat sa va spun ca persoana care doreste infiintare firmei nu are cetatenia romana...schimba asta cu ceva lucrurile?Va multumesc anticipat!
Nu are importanta daca persoana in cauza nu are cetatenie romana. Daca activitatea in acte se desfasoara in Romania e totul ok.Nu conteaza nici daca resursele umane vor fi plasate in Italia, dar daca activitatea dvs se desfasoara acolo, declarati un punct de lucru in Italia.
SI eu pot sa le fac formele de angajare de aici?Pot inregistra contractele la itm in romania si iei sa lucreze in italia?Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen firma de resurse umane aylyn87 aylyn87 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: imi voi deschide firma de resurse umane si as dori sa stiu ce coduri CAEN trebuie incluse in actul ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)
Angajare jurist si inspector resurse umane. SteelTechIacob SteelTechIacob Buna, am infiintat un SRL avand ca activitate plasare forta de munca si am cateva intrebari. 1) este obligatoriu ca administrator sa fiu angajat la firma mea? ... (vezi toată discuția)