avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu calculul intretinerii ! Help!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu calculul intretinerii ! Help!

Buna ziua,

Am probleme de cateva luni cu asociatia de proprietari care imi calculeaza gresit intretinerea. Nu tine cont de citirea apometrelor pe care le depun la asociatie impreuna cu ceilalti locatari, spunand ca ei nu au primit si o fac pierduta. Astfel, ma trece pe pausar si trebuia sa platesc mereu o suma mult mai mare.
Chiar daca eu vin cu copia de la apometrele citite, ei nu ma cred ca eu am depus acea copie si deci nu pot sa dovedesc ca o depun lunar(in cutia postala destinata depunerii acestor apometre). Ma cert cu ei in fiecar eluna si nu pot sa dovedesc nimic, iar ei imi calculeaza intretinerea cum au ei chef.

Cum sa rezolv problema ? cine poate sa-i controleze?

Multumesc,
mihaela
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:44, 1 Septembrie 2010
Ati incercat sa le predati personal citirea apometrelor?
Sigur ca am incercat, insa m-au rugat sa le pun in cutia postala destinata si mai ales ca eu nu sunt acasa in timpul programului de la casierie (care corespunde cu programul de servici al oricarui om normal care lucreaza).

Chiar nu stiu cum sa ma mai inteleg cu ei, nu merge nici cu voirba buna , nici cu cearta.
Numai dv vi se intampla acest lucru sau tuturor vecinilor?
Pe scara sau in blocul dv exista vecini care sunt membrii in comitet, cenzor, presedinte, administrator, casier, contabil. Incercati si duceti acea hartie pe care notati indexul acasa la unul din acesti vecini si rugati-l sa-l predea administratorului.
Ati discutat problema aceasta cu vecinii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu toate ca am apometre platesc la pausal ro_cami_ro ro_cami_ro Cu 3 ani in urma am cumparat acest apartament care dispune si de apometre. Am vb cu presedinta asociatie ca sa stiu cum se procedeaza cu citirea apometrelor ... (vezi toată discuția)
Afisare si plata tabel cota de intretinere fara luarea in calcul a consumului de apometre Violeta Sc Violeta Sc Buna ziua, Imi puteti spune cum pot proceda in urmatoarea situatie va rog: Pana la sfarsitul lunii Septembrie administratorul blocului sau cel putin ... (vezi toată discuția)
Afisare index apometre la avizier scara de bloc ariadna_2023 ariadna_2023 Presedintele de bloc refuza sa afiseze la bloc index apometre vechi si nou si data citirii. Afiseaza doar consumul de apa calda si rece total pe ... (vezi toată discuția)