avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA

BUNA ZIUA,
mama mea este in proces de succesiune cu fratele sau (faza apelului).
Daca dupa recurs obtine hotarare definitiva si irevocabila, dar (utilitatile se gasesc pe partea de teren care o va detine mama mea, ii poate opri furnizarea gazelor, apei si energiei electrice? Mentionez acest lucru deoarece toate contractele pentru utilitati, cat timp a trait bunica (mama celor doi) au fost insusite de fratele mamei cu numele de titular in conditiile in care nu era proprietar ci coproprietar impreuna cu bunica si mama mea ca urmare a succesiunii dupa moartea bunicului. De cate ori are chef opreste curentul electric, gazele, apa mentionand ca sunt pe numele lui (repet insusite abuziv si ilegal). mama are domiciliul si buletin la aceeasi adresa.
Urmeaza solicitare pentru a contracta separat furnizarea tuturor utilitatilor pe noul proprietar (mama) in urma deciziei judecatoresti pe spatiul pe care il va detine.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Datorii la asociatie, oprire apa rece Doina0505 Doina0505 Buna ziua.Am datorii la asociatie in valoare de 4000 lei restante si penalizari 7300 lei(o suma f mare,zic eu).Recent am fost data in judecata pt suma de ... (vezi toată discuția)
Debransare energie electrica sebally sebally Imobilul din comuna D. se află în proprietatea comuna a subsemnatei și a fratelui meu. Încă din timpul vieții ultimului defunct, mama noastră, în anul ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba titularul decedat al contractul de energie electrica? sorin33 sorin33 Contractul de furnizare a energiei electrica este pe numele bunicii,care este decedata,iar dezbaterea succesorala nu este facuta.Am primit de la E On o ... (vezi toată discuția)