avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina cu acte de Italia sechestrata in Italia - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina cu acte de Italia sechestrata in Italia - revizie expirata

buna ziua. am cumparat in romania o masina inmatriculata in italia, avand acte de italia. am semnat c-v-c dar nu am mai inmatriculat-o in romania. am plecat in italia si acolo am fost oprit de politie si mi s-a confiscat masina si certificatul de inmatriculare pe motiv ca revizia nu era facuta din 2007. nu am stiut. ce pot sa fac sa imi recuperez certificatul si masina?
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 10:51, 6 Septembrie 2010
Certificatul il recuperezi dupa ce faci revizia.

Du-te la cel mai apropiat birou al Motorizzazione Civile, vezi daca certificatul a ajuns la ei (de obicei e trimis in provincia unde proprietarul e rezident) si cere sa te programeze sa faci revizia.

Daca nu te duci tu in timp util, masina va fi vanduta de tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta ... flopy27 flopy27 Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta inmatriculata si in Romania si in Italia??? In 2016 am vandut masina, cu numere italiene ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)