avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

cum introduc in revisal un cetatean strain care are domiciliu in bulgaria spre exemplu, revisalul nu are optiunea de a introduce alte localitati sau judete infara celor aflate pe teritoriul romaniei?
Cel mai recent răspuns: Tania D , Consultant resurse umane 15:35, 31 August 2010
Trebuia selectat la cetatenie si tara pentru salariatul respectiv , act identitate selectat Pasaport , iar la alte informatii scriati domiciliul lui.
DA ASA ESTE NUMAI CA ATUNCI CAND DAI SALVEAZA INFORMATII NU LE SALVEAZA CE TI SE CERE SA INTRODUCI JUDETUL ....
Normal ar fi ca si cetatenii straini care lucreaza in Romania sa aiba un domiciliu pe teritoriul tarii.
DA NORMAL ASA AR FI, DAR CUM RAMANE CU REVISALUL CA DE INTRODUS TREBUIE CHIAR DACA NU ARE DOMICILIUL PE TERITORIUL ROMANIEI, PE CEI DE LA ITM III INTERESEAZA SA FIE TRANSMISI ANGAJATI NU DACA AU SAU NU DOMICILIU STABIL PE TERITORIUL ROMANIEI
Eu as scrie localitatea si sediul angajatorului, iar la adresa completa as scrie adresa salariatului din Bulgaria

Alte discuții în legătură

Revisal (2) GGP GGP Rubrica \"data la care produce efecte\" nu ramane cea pusa de mine,tot revine la data sistemului.Eu am pus data de la ultima modioficare legata de salariat si ... (vezi toată discuția)
Concedii fara salariu in revisal carmen fortiu carmen fortiu concediile fara salariu se completeaza in revisal? ar fioproblema a doua probl. : lucrez pe un progr. de salarii si imi apar tot felul de probleme ca de ... (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie romana cu pasaport crds Bjan Bjan Salut, Ma poate ajuta cineva cu intrebarea urmatoare. Sunt nevoita sa renunt la cetateniia romana deoarece statul unde imi am domiciliul permanent nu permite ... (vezi toată discuția)