Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 GrosuMaria	                   

Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg ... (vezi toată discuția)
	                    GrosuMaria	                   

Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg ... (vezi toată discuția)

appstejarul	                   

in prezent sunt detasat la un angajator( A). Trebuie sa incetez detasarea de la el (A)si sa ma detasez la un alt angajator(B).
1. Am inteles ca in revisal nu ... (vezi toată discuția)
	                    appstejarul	                   

in prezent sunt detasat la un angajator( A). Trebuie sa incetez detasarea de la el (A)si sa ma detasez la un alt angajator(B).
1. Am inteles ca in revisal nu ... (vezi toată discuția)

niko79	                   

Buna ziua!
Am si eu o intrebare: am deja ub angajator inregistrat in revisal si vreau sa il inregistrez pe al doilea. Merg pe registru, apoi adaugare ... (vezi toată discuția)
	                    niko79	                   

Buna ziua!
Am si eu o intrebare: am deja ub angajator inregistrat in revisal si vreau sa il inregistrez pe al doilea. Merg pe registru, apoi adaugare ... (vezi toată discuția)