avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezolutie procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezolutie procuror

Daca nu esti de acord cu rezolutia prezentata de procuror in urma urmaririi penale ,se poate contesta?
Avocatul in cazul acestui moment de urmarire penala,poate influenta decizia procurorului cu privire la incadrarea juridica sau la alte spete ale dosarului?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:46, 1 Septembrie 2010
Da, se poate contesta cu plangere. Vezi art. 275 si urm. C.proc.pen.
In ceea ce priveste avocatul, rolul sau difera in functie de speta.
Da, se poate contesta, dar rolul avocatului depinde de circumstantele de drept si concrete ale cazului.
Nu poate inventa situatii care nu exista...tot la fel cum nimeni nu poate adauga la lege...niciun magistrat...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Procurorul poate refuza sa efectueze urmarirea penala dispusa de instanta? Micaly Micaly Am inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunal o PP pe numele lui X ce a fost solutionata cu NUP. In termenele legale, 278 Cpp am facut plangere impotriva ... (vezi toată discuția)