avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ordonanta 58/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ordonanta 58/2010

pana cand putem depune declaratiile cf acestei ordonante?1
multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:11, 1 Septembrie 2010
Declaratiile se depun lunar pana in data de 25 ale lunii , pentru veniturile realizate in luna precedenta( ex : pt luna iulie se depun pana pe 25 aug ; pt august pana pe 25 sept , etc ) iar la sanatate aramas tot trimestrial.
Cu cat mai repede cu atat mai bine sa nu se considere rea vointa. Asta pentru ca au prelungit termenul (neprecizat) pentru ca toti contribuabili sa aiba timp sa descalceasca si sa inteleaga normele de aplicare.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 danielandrei danielandrei Buna ziua, o microintreprindere infiintata in august cand trebuia sa depuna declaratia 100, in octombrie (pt aug-sept) sau in noiembrie(pt aug-sept-oct)? (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical DAPA DAPA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu calculul concediului medical. Am intrat in concediu medical boala obisnuita la data de 14 iulie 2017, 13 zile pana la ... (vezi toată discuția)
Ii -ordonanta 58/2010 claudiaP claudiaP Buna ziua! Conform acestei ordonante, care ar fi modificarile privind o II? (vezi toată discuția)