avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema mostenire

Buna Ziua

am o prietena care a fost martora la o discutie intre prietenul ei si mama acestuia in legatura cu o mostenire.
Acum prietenul ei are nevoie de ea pentru a semna un anumit act notarial ca a fost martora dar ea nu vrea sa se implice si acum acest prieten al ei o hartuieste cu amenintari ca apare la usa ei cu un notar si alte amenintari similare,dar ea NU vrea sa semneze sau sa aiba orice fel de parte la conflictul dintre prietenul ei si mana lui.

Acum intrebarea este :
Ce ar trebui sa faca ea sa scape de el sau daca are el vreo metoda de a o forta sa semneze ( pe cale legala).

Va multumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 16:36, 31 August 2010
Nu are cum sa o oblige legal.
De altfel, o semnatura luata cu forta e lovita de nulitate.
... Si in completarea celor spuse de dna Adutescu, as mai adauga ca pentru a scapa de insistentele "prietenului", prietena dvs. sa ii spuna omului ca daca nu inceteaza cu amenintarile, ii va face ea reclamatie la Politie pt. hartuire (si daca chiar are de gind sa faca reclamatia de hartuire verbala, ar fi ok ca prietena dvs. sa aiba ceva martori). ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințări și hărțuire din motive nefondate,care durează de ani de zile. cum pot opri aceste acțiuni? ContSters454306 ContSters454306 Buna ziua! De vreo 4-5 ani de zile mama mea este hartuita de o femeie, care ii aduce tot felul de acuzatii ca a avut o relatie cu sotul ei (lucru care nu este ... (vezi toată discuția)
Hartuire de catre fostul concubin si tatal copilului cristina_baza cristina_baza Buna ziua, am o problema foarte grava. Fostul meu concubin ma hartuieste cu telefoane, ma urmareste la locul de munca (prin prietenii lui care sunt colegi cu ... (vezi toată discuția)
Amenintari si hartuire geogys geogys buna ziua. va scriu pentru a cere un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu. in septembrie am hotarat sa pun capat relatiei cu prietenul de la vremea ... (vezi toată discuția)