avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reprezentantul intreprinderii individuale are ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reprezentantul intreprinderii individuale are obligatia sa fie angajat?

Reprezentantul intreprinderii individuale are obligatia sa fie angajat?Mi-a spus un amic care are intreprindere individuala si a venit ITM in control la el ca are obligatia sa fie angajat pentru ca realizeaza venit?Exista temei legal in sensul acesta?
Cel mai recent răspuns: magda2009 , utilizator 11:09, 2 Septembrie 2010
Nu este obligatoriu ca întreprinzătorul persoană fizică titular al întreprinderii individuale sa aiba c.i.m. ..... el este comerciant persoană fizică de la data înregistrării sale în registrul comertului.
Daca nu are CIM trebuie sa se asigure individual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca intreprindere individuala flori_minicards flori_minicards Buna ziua am o inteprindere individuala si doresc sa stiu da imi pot face contract de munca ? (vezi toată discuția)
Intrepinderi individuale - doi asociati? ContSters127664 ContSters127664 POT FI DOI ASOCIATI LA INTREPRINDEREA INDIVIDUALA ? SE POT ANGAJA ALTE PERSOANE CA LA SRL? VA MULTUMESC MULT. (vezi toată discuția)
Angajare la propria intreprindere individuala mihaelatanasactb mihaelatanasactb eu ca titular de o intreprindere individuala pot sa ma angajez pe mine cu contract individual de munca? eu stiu ca nu se poate, dar am auzit ca de anul trecut ... (vezi toată discuția)