avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil mama studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil mama studenta

Buna ziua. Sunt studenta in anul I, curs zi, Medicina Dentara. Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna februarie 2011. In iulie 2008 am terminat Facultatea de Biologie, iar in perioada septembrie 2008-aprilie 2009 am fost angajata cu contract de munca. In Iuna iulie 2009 am intrat la Facultatea de Medicina Dentara, dar din cauza unor probleme de sanatate a trebuit sa aman anul pe motiv medical, drept urmare din octombrie voi fi tot anul I.
Intrebarea mea este urmatoarea: voi avea drepul la indemnizatia pentru cresterea copilului, tinand cont ca am lucrat cele 7 luni, dar si ca am intrerupt anul universitar din motive medicale?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil lismanucristina lismanucristina In urma cu 2 ani si 2 luni am ramas insarcinata,fiind studenta la facultate de zi anul 2 am beneficiat de indemnizatie crestere copil pana acum doua luni,acum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SilviaVictoria SilviaVictoria Buna ziua. As aprecia enorm de mult daca m-ati putea ajuta intro anumita problema. Anul 2011 am fost studenta la zi in anul III la 2 facultati simultan, la una ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copii-mamici studente adistef adistef buna ziua, in cele din urma au aparut normele cu privire la indemnizatia acordata copiilor, pentru mamicile studente, dar cum sunt legile la noi - neclare:in ... (vezi toată discuția)