avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Produse livrate inainte de majorare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Produse livrate inainte de majorare

Buna ziua, am o problema cu niste produse livrate inante de majorarea tva.
Le-am livrat inainte de crestere iar facturarea sa facut dupa crestere. Care este articol din ce lege in care da voie ca facturarea sa se calculeze cu 19% si nu cu 24%.
Eu stiam ca este voie.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:05, 31 August 2010
e ok daca operatiunea se regaseste in decontul de tva aferent lunii in care s-a efectuat livrarea, adica la data cand a avut loc faptul generator si exigibilitatea taxei.

mai pe scurt: ati platit catre stat tva aferenta livrarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare retururi dupa data de 1 iulie 2010 mihaelah mihaelah Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: Care este procedura in cazul retururilor de marfa dupa data de 1 iulie aferente marfii facturate initial ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare tva-ul de 24%? rox_ann07 rox_ann07 cand intra in vigoare acest tva de 24%? si ce trebuie sa facem cu casele de marcat? am auzit ca trebuie duse la modificat. preturile le modificam la toate ... (vezi toată discuția)
Calculare tva bratubotan bratubotan Buna ziua, Va solicit mai multe raspunsuri autorizate la urmatoarea problema: Sunt adm. la o asoc. de propr. iar astazi cand am ... (vezi toată discuția)