avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Grila evaluare imobile pe zone
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Grila evaluare imobile pe zone

Buna ziua.
Unde as putea gasii ,pe internet, grila pe care o folosesc notarii pentru a evalua imobilele in functie de zona,in vederea stabilirii impozitului care urmeaza a se platii de catre vanzator?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: SEBASTIAN VITTA , Expert judiciar 00:01, 11 Iulie 2009
Cam greu de gasit. Numai daca ai cunostinte printre notari care sa-ti poata da o copie. Asta ar insemna sa ai 15 de expertize. Fiecare Camera a Notarilor Publici are o expertiza de acest gen pentru judetele arondate ei.
Acum o gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament cafeaculapte cafeaculapte Buna ziua, unde as putea gasi o lista cu preturile mimine ale apartamentelor dintr-o anumita zona? Am inteles ca notarii au asa ceva daca doresti sa vinzi un ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament in familie halesday halesday Daca un apartament in acest moment se vinde undeva la pret de maxim 39000-40000 RON pretul pietei..iar am niste datorii mari catre mama mea si ca sa nu am ... (vezi toată discuția)