avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cui trebe sa ma adresez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cui trebe sa ma adresez

Am o fetitza de 3 ani care imi poarta numele eu nu mai sunt cu mama ei si asi dorii sa stiu cui trebe sa ma adresez pentru schimbarea numelui Cu mama ei nu am fost casatoriti niciodata...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:02, 1 Septembrie 2010
Sa schimbati numele copilului cu numele....cui?????

andymaurul
andymaurul a scris:

Sa schimbati numele copilului cu numele....cui?????

andymaurul

Probabil ca la nasterea copilului, parintii - necasatoriti fiind, au stabilit ca fetita sa poarte numele tatalui. Acum cei doi nu mai sint impreuna, iar tatal vrea ca fetita sa poarte in continuare numele mamei, nu numele lui... Hmmm... :(
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
Ariel_tm, utilizator
Chiar...hmmm!!!


andymaurul
pai acum depinde si de faptul daca sunteti sau nu tatal copilei sau ati fost doar de acord ca fata sa primeasca numele dvs.
daca e copilul dvs nu cred ca puteti face ceva
Sa schimb numele fetitei care este pe numele meu de familie cu Numele mamei de familie

Alte discuții în legătură

Schimbare nume minor ContSters100393 ContSters100393 În timpul căsătoriei, soţul meu a avut o relaţie de concubinaj cu o femeie care a durat aproximativ 7 ani, în urma căreia s-a născut un copil pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie la copil ContSters70780 ContSters70780 Buna ziua. In urma divortului am revenit la numele de fata si as vrea sa stiu daca se poate sa schimb si numele de familie al copilului meu (sa fie acelasi cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa trec copilul pe numele meu cioran camelia cioran camelia am un copil rezultat din concubinaj ,iar copilul ie trecut pe numele tatalui ,iar tatal de cind sa nascut copilul nu s-a interesat de iel nici ce face nici ... (vezi toată discuția)