avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SCRISOARE DE CARACTERIZARE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SCRISOARE DE CARACTERIZARE

Sunt educatoare si o mamica aflata in proces de divort m-a rugat sa intocmesc o scrisoare de caracterizare a copilului inscris in grupa mea, la gradinita, sustinand ca avocata care o reprezinta a solicitat asa ceva. Problema este urmatoarea: nu am mai intocmit un asemenea document pana acum si as dori sa stiu daca exista vreun model in acest sens... Copilul nu are probleme majore, a evoluat in mod normal in cadrul grupului de copii, iar mama s-a ocupat de el in mod deosebit. As dori sa stiu ce aspecte trebuie sa mentionez sau sa accentuez intr-o asemenea caracterizare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lidy_c , utilizator 20:47, 31 August 2010
ar trebui cateva randuri privind modul cum socializeaza cu ceilalti copii, ce tip de temperament are, ce capacitate de asimilare a cunostintelor are.
caracterizarea se face cu acordul directorului de gradinta.
nu puteti sa eliberati o caracterizare fara cerere.
Sunt cele tip, care se completeaza si la grupa. Daca vreti doar pe dezvoltarea emotionala, cereti psihologului un model.
Chiar e proba in instanta o asemenea hartie?
carmenmur a scris:

caracterizarea se face cu acordul directorului de gradinta.
nu puteti sa eliberati o caracterizare fara cerere.

Caracterizarea trebuie sa intruneasca toate conditiile unui act: nr. de inregistrare, stampila si semnatura directorului.
Este pentru prima data cand mi se solicita asa ceva si nu stiu daca un asemenea document reprezinta sau nu proba in instanta... Dat fiind faptul ca nu mi s-a spus exact pe ce aspect concret sa ma axez, intentia mea era sa urmaresc pasii completarii unei fise psihopedagogice pe care o utilizez la grupa. Va multumesc pentru recomandari!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! problema mea consta în următoarele:am un băiețel ... Maria9417 Maria9417 Buna ziua! Problema mea consta în următoarele:Am un băiețel la grădiniță este grupa mare.Acesta a fost lovit si s-a tipat la el de o mama care chipurile ... (vezi toată discuția)
Acte necesare indemnizatie de cresterea copilului Vivian Ingrid Vivian Ingrid As dori sa stiu exact care sunt actele necesare pentru intocmirea dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului si cine le elibereaza. Daca ma puteti ... (vezi toată discuția)
înregistrare audio discuții școală Hobitzi Hobitzi Pe scurt: întâmpinăm tot mai multe probleme privind tratamentul copiilor la școală, de câțiva profesori. S-au mai semnalat problemele acestea și în ... (vezi toată discuția)