avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Problema mea consta în următoarele:Am un ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Problema mea consta în următoarele:Am un băiețel ...

Buna ziua! Problema mea consta în următoarele:Am un băiețel la grădiniță este grupa mare.Acesta a fost lovit si s-a tipat la el de o mama care chipurile sta in grădiniță pentru că copilul ei nu se poate acomoda.Are mana libera de la educatoare sa tipe la copii si sa îi si lovească se pare.As dori sa știu ce pot face din punct de vedere legal.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:16, 28 Noiembrie 2023
Poate fi actionata in judecata în funcție de probe.
Buna ziua!
Primul lucru care ar trebui sa-l faceti este sa vorbiti cu directorul sau directoarea gradinitei.Nici macar educatoarea nu are dreptul sa loveasca copiii,nemaivorbind de o oarecare mamica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva directoarei de gradinita mireille2019 mireille2019 Buna ziua, Am o situatie in care nepotica mea in varsta de 4 ani are certificat de handicap pentru autism, iar sora mea trebuie sa o insoteasca la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie gradinita de stat anonimul2010 anonimul2010 Buna ziua, nu stiu daca postez unde trebuie dar va rog sa ma ajutati.... baietelul meu de 4 ani a inceput gradinita la stat program scurt unde am cotizat cu ... (vezi toată discuția)
Pentru ca educatoare veche sa se intoarca xandraok xandraok buna ziua avem si noi o problema ,fetita mea este inscrisa la gradinita motoc din sctorul 5, acum este grupa mijlocie anul acesta sa schimbat conducerea iar ... (vezi toată discuția)