avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fost proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fost proprietar

Am cumparat apartamentul acum 3 ani, si tot de atunci primesc de la o firma de recuperari- restante, plicuri adresate fostului proprietar privind achitarea sumelor restante la un credit " facut cu buletinul"- dupa cate am inteles. Am luat legatura cu cei de la firma de recuperari, spunandu-le ca la aceasta adresa nu mai locuieste persoana in cauza, insa cei de acolo mi-au spus ca asta e procedura si eu trebuie sa-l gasesc pe fostul proprietar. Nu am cum si nici nu stiu nimic de fostii proprietari. Somatiile de plata ( pt suma de ~200ron ) si extrasele de cont ajung la cosul de gunoi de vreo 2 ani. Cum trebuie sa procedez pt a nu mai primi acele plicuri adresate fostului proprietar sau cui trebuie sa ma adresez? Probabil sa suma restanta o sa creasca de la o luna la alta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:05, 1 Septembrie 2010
notificati in scris firma de recuperari si precizati ca sunteti noul proprietar al casei iar debitele fostului proprietar nu va sunt incidente.precizati ca daca va mai cauta veti face plangere penala impotriva lor.
"insa cei de acolo mi-au spus ca asta e procedura si eu trebuie sa-l gasesc pe fostul proprietar."

oare astia chiar n-au limita? nu e treaba dvs, nici sa stiti unde e fostul proprietar, nu aveti nici de sa luati legatura cu acesta, iar ce sume o au astia de recuperat, nu e problema dvs. mai departe, puteti sa nu le dati atentie
Aruncati-le scrisorile la cos, in continuare! Nu aveti nicio obligatie fata de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare datorii kamaya27 kamaya27 Buna ziua, Sunt proprietara unui imobil de un an si jumatate si se pare ca fostii proprietari au avut datoii la banci. mentionez ca apartamentul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Scoatere de la o adresa a unei firme bido bido buna ziua, am cumparat o locuinta si am constatat ca primesc o serie de instiintari,facturi, note si plicuri de la Posta Romana, admin financiara care se ... (vezi toată discuția)