In Romania prostitutia nu este legalizata.
Insa nu stiu daca aceasta este problema vecinilor acestei femei, ci faptul ca i-ar putea deranja , in sensul de a aduce atingere dreptului lor de proprietate.Sa zicem, face ..zgomot, mizerie...( aduce atingere ordinii si linistii vecinilor-fapta care constituie contraventie) sau copiii vecinilor sunt expusi..sa vada lucruri imorale, indecente( .Altfel, nu stiu , chiar cu dovezi , daca vecinii se pot erija in organe de cercetare penala .
Daca e obraznica, in sensul de a aduce insulte vecinilor, acestia pot depune plangere impotriva ei pentru acest aspect.
Insa practicarea prostitutiei trebuie temeinic demonstrata, facand parte , ca infractiune, din randul infractiunilor de obicei, adica, fata ar trebui sa se indeletniceasca cu asta un timp mai indelungat, pentru organele de urmarire penala sa o poata trage la raspundere.
nu ca m-as pricepe eu mai mult, dar nu e legalizata inca, deci nu poate obtine autorizatie.
d-na dana, ar trebui sa vb cu proprietarul, poate are administratorul ceva date de contact.
daca nu aveti dovezi cum ca ar practica prostitutia, poate nu e bine sa mergeti la politie
Sunt 2, in apartamente diferite, prietene intre ele. Sunt de o obraznicie rara, au sarit la bataie, injura, vorbesc urit, ameninta. Problema e ca e nu sunt martori la astea si nu am cum face plingere. Chiar daca ar fi, nu se baga romanii, doar stiti.
Proprietarul stie, sunt mina in mina, in acel apartament s-au perindat tot c..., pentru asa ceva a fost cumparat. Politia a fost sesizata dar nu face nimic, ca de obicei.
Una din ele a fost cercetata, judecata pentru trafic de persoane, proxenetism. Facea parte dintr-o retea cu chinezi si cica practicau masaj erotic...#-o
Am gasit pe internet pagini multe cu cazul ei.
Masaj erotic
laurabdsm
buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere.
daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)