avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventii pentru chirie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventii pentru chirie

Buna ziua! As dori sa stiu daca este adevarat ca incepand de azi 1 septembrie 2010 statul nu mai acorda acea jumatate din salariul brut pentru chiria politistilor, celor din armata care nu au proprietate in orasul in care lucreaza?

Alte discuții în legătură

Rog ajutor juridic in legatura cu banii pentru chiria in armata meeri_m meeri_m Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra, poate ma poate ajuta cineva cu aceasta problema; logodnicul meu lucreaza in armata, indeplineste conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Am studiat legea 263/2010 care este in vigoare pana la 1 septembrie ... adamgeo adamgeo Am studiat legea 263/2010 care este in vigoare pana la 1 septembrie 2024 . La calculul pensiilor incepand cu anul 2021 la art 102 , al .(5) spune ca valoarea ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru venituri obtinute din chirii in anul 2012 ( contribuabilul era angajat) Dedelutza Dedelutza Buna ziua, Am rugamintea sa imi clarificati daca decizia de impunere primita de tatal meu prin posta saptamana trecuta este justificata sau nu. In anul ... (vezi toată discuția)