Am rugamintea sa imi clarificati daca decizia de impunere primita de tatal meu prin posta saptamana trecuta este justificata sau nu.
In anul 2010 a incheiat un contract de inchiriere care s-a prelungit pana in septembrie 2013. Intrucat in perioada respectiva a fost angajat, conform art. 257, lit. f.veniturilor din cedarea folosinţei bunurilor, ..... care se supun impozitului pe venit, numai în cazul în care nu realizeazã venituri de natura celor prevãzute la lit. a)-d), alin. (2^1) şi (2^2) şi art. 213 alin. (2) lit. h), dar nu mai puţin de un salariu de bazã minim brut pe ţarã, lunar*). inteleg ca nu se datoreaza plata CASS pentru acest venit.
Avand in vedere faptul ca OUG nr. 88/2013 se aplica incepand de la 1 ianuarie 2014, consider ca am toate motivele pentru a contesta decizia de impunere.
Daca am interpretat gresit legislatia...va rog sa ma corectati astfel incat sa nu bat degeaba pe la usile institutiilor statului cu un bebe de 4 luni in brate.#-o
Nu pot obtine o adeverinta de salariat pentru perioada respectiva intrucat tata s-a pensionat din septembrie 2014. Este suficienta decizia de pensionare sau pot face justificarea si cu fluturasii de salariu...
A-ti interpretat corect legislatia si aveti temei legal pt contestatie .
Totusi cred ca v-ar fi f utila adeverinta de salariat pentru perioada respectiva.
Nu cred ca ar fi totusi o problema sa o obtineti decat daca s-a desfiintat institutia.